Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Laatste nieuws Bestuur Foto's Informatie Zorg 2015 Nieuws archief MEE Ieder(in) Regelhulp Reuma spreekuur Over de vereniging Contact middagen Zwemmen Zwemmen in Raalte Zwemmen in de Scheg Zwemmen Twello Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2014/5 Van de Voorzitter & Collecte Contactmiddag 26 nov. Colum Margreeth Nieuwsbrief 2015/1 Bechterew oefengroep Bewegen Bechterew oefengroep Contact Links informatie Reuma uitgedaagd! 

Zwemmen in de Scheg

Dit kan op iedere donderdag met uitzondering van de schoolvakanties in alle baden van het sportcentrum De Scheg te DeventerLekker bewegen in extra verwarmd water.Voor meer informatie Klik hier

Relaxed banenzwemmen, deelnemen aan diverse aquasporten en heerlijk genieten in het IJslands Badhuis 4-Elements. Iedere donderdag (m.u.v. vakanties en feestdagen) staat zwemparadijs De Scheg in het teken van AquaFit & Well voor iedereen die sportief of ontspannen wil bewegen.AquasportenHet instructiebad is extra warm en ook het recreatiebad en wedstrijdbad is beschikbaar. Er worden diverse -low impact- aquasporten gegeven als AquaJoggen, Aquarobic, AquaBike, AquaRelax en AquaGym onder begeleiding en is ook geschikt voor zwangere dames. Geniet van koffie, thee en vers fruit.IJslands Badhuis 4-ElementsOntspan in het IJslands badhuis 4-elements voorzien van een traditionele droge landsauna, een bio-sauna met een tropisch karakter, een infraroodsauna, een stoombad, een bubbelbad, een koud domperbad, voetenbaden, een warme knuffelmuur en een belevingsgrot met unieke douches. Toegang is bij AquaFit & Well inbegrepen.Therapeutisch zwemmenDoor de aangename watertemperatuur van 34 graden is AquaFit & Well ook zeer geschikt voor mensen met lichamelijke klachten. Kom het eens proberen!

AquaFit & Well